Byggerådgivning – Erhverv

Byggerådgivning til erhverv

– faglig rådgivning for entreprenøren

Som entreprenør ved du, at det med tiden ikke er blevet mindre udfordrende og kompliceret at være udførende entreprenør. Kravene stiger såvel eksternt som internt i branchen, og du skal følge med. Byggerådgivningen til erhverv kan være med til at lette arbejdsgangen for dig som entreprenør.

Byggerådgivning løser udfordringerne

Bunker af papir og e-mails skal læses og besvares, imens lovgivning og øgede krav til udførelse og nøjagtighed tager til. Resultatet kan blive en travl hverdag, hvor der ikke sjældent kan opstå diskussioner om grænsefladen og kvaliteten af det udførte arbejde.

Hvad kan en byggerådgiver gøre for dig som entreprenør?

En byggerådgiver kan hjælpe dig som entreprenør med kontraktindgåelse og forbehold, fastlæggelse af grænseflader, vurdering af det udførte arbejde i forhold til kvalitet, priser og tid og ikke mindst assistere med løsning af konflikter ude på byggepladsen.

Der er ikke tale om juridisk rådgivning, men udelukkende faglig rådgivning og sparring med udgangspunkt i det almene tekniske fælleseje samt AB 92/18, ABT og Ab forbruger.

Hvordan ser et byggerådgivningsforløb til erhverv ud?

Det er svært at give en formel på, hvordan et forløb ser ud. Alle opgaver er forskellige, og derfor er et byggerådgivningsforløb individuelt tilrettelagt.

Min erfaring med faglig rådgivning

Jeg har erfaring med byggerådgivning for erhverv og byggerådgivning til private i forbindelse med parcelhuse til større lejlighedsbyggerier og industribyggerier.

Niels Præstkær ApS har tegnet rådgiveransvarsforsikring hos Danske Forsikring.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Send en besked via formularen, ring på 4019 4309 eller send os en email på npj@bcbyg.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.