Byggerådgivning – Privat

Byggerådgivning til private

– når byggeriet skal være godt gjort

Et godt byggeri starter med gode tegninger, en grundig beskrivelse, en realistisk tidsplan og et velbeskrevet udbudsmateriale. Et godt byggeri starter også med, at forventningerne mellem bygherre og entreprenør er afstemt. Byggerådgivning til private kan hjælpe alle disse ting i mål, sådan at dit byggeri bliver en god oplevelse.

Byggerådgivning giver overblik

Et byggeri er en stor beslutning, og de fleste private bygger da også kun en enkelt eller måske et par gange i løbet af et helt liv. Som privat bygherre lægger du dit projekt og din økonomi i hænderne på de entreprenører, som skal varetage byggeriet fra start til slut. Derfor er det afgørende, at forventningerne mellem bygherre og entreprenører er nøje afstemt, og at der findes klare og gennemsigtige aftaler og kontrakter, sådan at du undgår byggesjusk og uforudsete prisændringer.

Hvad laver en byggerådgiver?

En byggerådgiver kan med kvalificeret byggerådgivning til private gennemgå og tilpasse alle aftaler og kontrakter, der er indgået mellem den private bygherre og entreprenørerne.

Byggerådgiver kan også agere ekstern rådgiver og bindeled mellem bygherre og entreprenør undervejs i byggeprocessen. Det kan fx være, at der opstår tvivlsspørgsmål omkring materialer og deres egenskaber i forhold til bygherres ønske om design, udseende og funktionalitet.

Ofte har bygherre brug for en person, der laver løbende tilsyn med byggeriet i form af byggestyring eller sidder med ved bordet til byggemøderne. Byggerådgiveren kan også hjælpe med mangelgennemgang ved overtagelse af byggeriet.

Jeg har erfaring med byggerådgivning til private og byggerådgivning til erhverv i forbindelse med alt fra parcelhuse til større lejlighedsbyggerier og industribyggerier.

Niels Præstkær ApS har tegnet rådgiveransvarsforsikring hos Danske Forsikring.

Værd at vide om byggerådgivning til private

  • Byggerådgivning til private ses oftere og oftere
  • Ønsket om at overtage et problemfrit byggeri er ofte årsagen til, at man som bygherre vælger byggerådgivning til private. En byggerådgiver kan med andre ord ofte afværge byggesjusk
  • En investering i byggerådgivning betaler sig ofte tilbage

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Send en besked via formularen, ring på 4019 4309 eller send os en email på npj@bcbyg.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.